Stäng
Startsida / Barnvagnar / Duovagn / Ergonomisk sittdel / Emmaljunga NXT60 sittvagn + liggdel, autumn brown
Emmaljunga NXT60 sittvagn + liggdel, autumn brown
Emmaljunga NXT60 sittvagn + liggdel, autumn brown

Produktinformation

I detta paket får du Emmaljunga NXT60 sittvagn + liggdel i färgen autumn brown till kanonpris!

Chassi:

NXT60 en modern och stilren vagn som är lätt och smidig och mycket kompakt ihopfälld. Vagnen har svängbara framhjul (låsbara). En perfekt vagn för dig som vill kunna ta dig fram där det är trångt eller om du har ett litet bagageutrymme i bilen.

NXT60:s chassi är lättare och något smalare och hjulen är lite mindre än på NXT90. Handtaget har dessutom fått en ny design för att vagnen ska kunna bli ännu mindre när den fälls ihop. Teleskopshandtag med vikled som kan justeras mellan 50-116 cm. Tjockt och greppvänligt handtag.

Komplettera med Emmaljunga NXT liggdel för att använda vagnen direkt från barnets födsel och NXT sittdel Ergo eller Flat för att använda vagnen från 6 månader. Barnvagnen kan användas som Travel System med bilbarnstol (babyskydd) om du köper till en adapter.

- teleskopstyre med ställbart handtag som både kan höjdanpassas och vinklas för att passa olika steglängder, lugna och snabba promenader
- exklusivt leatherette-klätt körhandtag
- generöst tilltagen och lättåtkomlig varukorg med reflexer

Modernt och stabilt aluminiumchassi med säkert fästsystem för ligg-, sittdel samt adaptrar för babyskydd. Automatiskt lås som säkrar chassit när det är hopfällt för enkel förvaring och transport.


Chassi:
Vikt inkl hjul: 7,5 kg
Bredd: 58 cm med bakhjul
Hopfälld utan hjul (längd x bredd x höjd): 76 x 45 x 17,5 cm

Miljö:
Emmaljungas vagnar är tillverkade i Sverige och är av mycket hög kvalitet. Emmaljungas filosofi är att bygga hållbara barnvagnar och på så vis förlänga produkternas livslängd och minimera onödiga avfall och transporter. Emmaljunga barnvagnsfabrik är miljöcertifierade enligt ISO14001.

Sittdel:

NXT Sittdel Ergo är som det låter på namnet en ergonomisk sittdel som ger hög sittkomfort. Sittdelen är vändbar (framåt/bakåt) och går att justera med enkelt och tyst enhandsgrepp i tre lägen och har fempunktssele med mjuka axelremskuddar. Frambågen kan öppnas för en smidig i- och urstigning. Fälls enkelt ihop för smidig förvaring och transport. 

Komplettera med Emmaljunga NXT90 chassi & NXT60 chassi för komplett sittvagn och NXT liggdel för att använda vagnen direkt från barnets födsel. 

Suffletten har UV-skydd UPF50+ och en ventilationslucka för bästa ventilation och skydd.

- vinklingsbart fotstöd för maximal sittkomfort
- expanderbar sufflett med UPD 50+ och ventilation
- vatten och smutsavstötande tyg med solskydd (UPF50+) och mjukt exklusivt innertyg
- myggnät och solskydd ingår


Vikt & mått
Sittdel:
Vikt: 6.1kg
Sittdelsmått (längd x bredd): 104 x 32 cm

Miljö:
Emmaljungas vagnar är tillverkade i Sverige och är av mycket hög kvalitet. Emmaljungas filosofi är att bygga hållbara barnvagnar och på så vis förlänga produkternas livslängd och minimera onödiga avfall och transporter. Emmaljunga barnvagnsfabrik är miljöcertifierade enligt ISO14001.

Emmaljunga NXT liggdel ECO har återvunnet yttertyg gjort av PET flaskor och innertyg av 100% organisk bomull. Ett självklart val för den miljömedvetne.

Liggdel som passar till Emmaljunga NXT90/NXT90F och NXT60/NXT60F sittvagn.
Denna liggdel är lätt och kompakt men ändå rymlig och mysig (76 cm lång) med mjuk madrass och vadderat liggdelslock. Skräddarsydd och fodrad sufflett med inbyggt bärhandtag klätt i exklusivt leatherette.
Rekommenderas från födseln.

Vikt & mått
Vikt med sufflett, liggdelslock och madrass: 4.1 kg
Innermått (längd x bredd x höjd): 76 x 34 x 18 cmCopyright © 2009-2018 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy