Startsida / Barnvagnar / Duovagn / Stadsvagnar / Nuna Demi Grow duovagn + Pipa next babyskydd & isofixbas
Nuna Demi Grow duovagn + Pipa next babyskydd & isofixbasNuna Demi Grow duovagn + Pipa next babyskydd & isofixbas
Nuna Demi Grow duovagn + Pipa next babyskydd & isofixbas
Endast hemkörning/hämtas i butik! Kan inte levereras till utlämningsställe.


Produktinformation

Här får du Nuna Demi Grow sittvagn med liggdel i valfri färg, mixa färgerna precis som du själv önskar.

Sittvagnen:
Nuna Demi grow är en väldigt arbetad och genomtänkt sittvagn med många medföljande tillbehör. 

Punkteringsfria skumfyllda hjul där de främre hjulen är rörliga men låsbara vid grövre terräng. Justerbar fjädring i chassit som du enkelt kan ställa om. Stor och rymlig varukorg med en shoppingväska du enkelt kan bära med dig.

Sittdelen kommer högt upp på chassit och gör att du kan interagera mer med ditt barn. Vändbar ergonomsik sittdel som är lutningsbar i tre lägen, från sittande till viloläge. Ställbart fotstöd och selen har ett magnetiskt lås som underlättar vardagen. Till vagnen får du två suffletter en med ventilationsnät och inbyggt solskydd/myggnät som täcker hela den öppna delen av sittdelen. Och en sufflett som är helt i tyg med tittlucka som har en stor solkeps som skyddar ditt barn från att få solen i ögonen.

Sittdelen har paneler på sidorna och i ryggen som du kan öppna upp under sommaren så att ditt barn får ett bra klimat och god luftgenomströmning. Perfekt om du har ett barn som är väldigt varm och ofta blir svettig. Högkvalitativa tyger av merinoull och TENCEL™ fiber från FSC-certifierad cellulosa.

  • Adapter till Nuna babyskydd ingår (babyskydd köps separat)
  • Ingår footsack i matchande färg, frambåge i lyxig läderimitation, regnskydd, shoppingväska och sommarsufflett
  • Högkvalitativa tyger av merinoull och TENCEL™ fiber från FSC-certifierad cellulosa
  • Justerbar fjädring i chassit
  • Självstående i ihopfällt läge
  • Magnetlås på selen i sittdelen, ändra enkelt mellan fempunktssele eller trepunktssele
  • Går att göra om till syskon eller tvillingvagn. Syskonsits finns att köpa till som en beställningsvara
  • Automatisk transportspärr
  • Två suffletter med UPF 50+

Adapter till Nuna babyskydd ingår till vagnen så att du får ett smidigt Travel system och inte behöver störa ditt barn om ni snabbt ska in i affären och handla (babyskydd köps separat). Köp till en liggdel för att använda barnvagnen från födseln.


Mått ihopfälld med sittdel: L 60 cm, B 61 cm, H 89 cm
Mått uppfälld: L 100 cm, B 61 cm, H 110 cm

Vikt på vagnen: 12,4 kg
Maxvikt på barnet: 15 kg

Liggdelen:

Liggdel som passar till Nuna Demi Grow. En extra lång solkeps som fästs på sidan av liggdelen med magneter och skyddar din bebis från att få sol i ögonen.

Ventilationslucka i suffletten och i liggdelsbasen för bästa luftgenomströmning. Mjuk madrass och regnskydd ingår. I fotänden av liggdelen finns en ficka där du kan förvara såsaker som napp, mobil eller filt. Liggdelen har avtagbart foder som är tvättbart.

Maxvikt: 9 kg

Babyskydd:

Nuna Pipa Next är ett babyskydd från nyfödd upp till 13 kg. Godkänd enligt den senaste säkerhetsstandarden i-Size. Babyskyddet är väldigt lätt och väger endast 2,8 kg!

Spädbarnsinlägg som ger support och är ombonande för den minsta bebisen, kan sedan tas ur när barnet är större. Huvudstödet är i memory foam och går att justera i 7 olika höjdlägen med bara ett enhandsgrepp. Fristående sufflett med ett inbyggs solskydd som täcker hela babyskyddet men som fortfarande ger bra luftgenomströmning. Solskyddet fästs med tyst magnet. Ventilationslucka baktill i suffletten.

Inbyggt sidokrocksskydd i skalet. Babyskyddet har ett bärhandtag i lyxig läderimitation och högkvalitativa tyger av merinoull och TENCEL™ fiber från FSC-certifierad cellulosa.

Godkänd att använda i sätet på flygplan (TUV aircraft certified).

Till Nuna Pipa Next finns en isofixbas som fästs i bilen där babyskyddet bara klickas fast i basen. Basen har en platta som gör att babyskyddet går att rotera mot bildörren för enklare ur och isättning. Pipa Next går att fästa på Nuna’s barnvagnar och flera andra med en adapter.

Mått: L 67 cm, B 44 cm H 59 cm 

Bas till bilen:

Nuna Isofix-baz Next i-Size är testad enligt den nya säkerhetsstandarden i-Size.

Går att klicka på babyskydden Pipa Next och Arra Next (0-13 kg) och därefter den bakåtvända bilstolen Todl Next (till ca 4 år). Du köper bara en bas och återanvänder den till nästa bilstol.

Basen har en roterande platta som gör det möjligt att rotera tillhörande bilstol i 180 grader ut mot bildörren. Fästs med isofix-fästen i bilen med 10 olika positioner så att den ska passa bra i din bil. Antirotationsplattan som sätts mot bilsätets ryggstöd är utformad för att ge ditt barn mer och bättre benutrymme.

Basen indikerar på en display när den är rätt installerad.



Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy