Moms: inkl. exkl.
Hem Hem » Bilstolar » Babyskydd 0-13 kg » Maxi-Cosi Pebble Plus nomad green

Maxi-Cosi Pebble Plus nomad green

2795 kr
I lager

Maxi-Cosi Pebble Plus är en vidareutveckling av Maxi-Cosi Pebble och är godkänd enligt nya säkerhetsstandarden i-Size. Maxi-Cosi Pebble Plus är ett babyskydd för barn mellan 0 - ca 12 månader (max 13 kg).

Pebble Plus har ett nest som erbjuder ditt barn komfort och extra säkerhet i form av ett inbyggt sidokrocksskydd och har en formbar, kraftabsorberande kärna istället för en frigolitkärna. Pebble Plus väger endast 4,4 kg och fungerar tillsammans med de flesta barnvagnar på marknaden. Babyskyddet kan monteras med bilens säkerhetsbälte (trepunktsbälte) eller med basen FamilyFix XP.
Mjuka knappar håller selen åt sidan när du sätter i barnet. Pebble Plus har ett bältessystem som automatiskt ställer sig i ett utspärrat läge när du låst upp bältet. Du justerar också längden på bältena utan att behöva trycka på någon justeringsknapp. Axelremmarna kan justeras i flera olika höjdlägen med ett enkelt handgrepp på baksidan av babyskyddet. Inbyggt solskydd är integrerat i babyskyddet som enkelt fälls ut eller viks undan vid behov. Sätets djup kan anpassas efter babyn i takt med att den växer. Gungfunktion när den står på golvet. Bärhandtaget går att justera i tre olika lägen. Pebble Plus är anpassad för handbagagemåtten på flygplan.

Rekommenderad ålder: från nyfödd till ca 12 månader
Godkänd enligt R129
Vikt: 4,4 kg
Färg: nomad green

Registrera din Maxi-Cosi produkt på deras hemsida och få livstidsgaranti!