Moms: inkl. exkl.
Hem Hem » Barnvagnar » Kronan City sittvagn 2016, röd

Kronan City sittvagn 2016, röd

5990 kr
I lager

Kronan City är en liten smidig stadsvagn. Endast 56 cm bred är den lika liten på utsidan som stor på insidan. City har vändbar sittdel och kan kompletteras med en traditionell liggdel eller en dockningsbar mjuklift som enkelt fästs i sittdelen. Cityvagnens chassi är stabilt och försett med fyra 10" lufthjul, de två främre rörliga. De stora hjulen gör färden bekväm och du tar dig lätt fram på alla typer av underlag. De rörliga hjulen går enkelt att låsa när underlaget blir besvärligare.

Sittdelen på Kronan City är lika rymlig som på Kronans andra duovagnar och har steglöst ställbar rygg från sittläge till fullt liggläge. Suffletten är försedd med stor luftningslucka baktill som gör det behagligare för barnet under varma sommardagar, samt extra solkeps att vika fram för extra skugga. Ergonomiskt ställbart handtag gör att City är lika bekväm att köra oavsett om du är lång eller kort. Allt tyg på vagnen är avtagbart och kan tvättas i maskin. Fotsack/vindskydd till sittdelen samt pump till däcken ingår.

Välj att köpa till Kronan City liggdel eller dockningsbar mjuklift för att kunna använda din Kronan City direkt ifrån barnets födsel.

Kronans samtliga vagnar är certifierade av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, vilket innebär att de förutom EU-standard även uppfyller hårdare krav på kvalitet och säkerhet.

Vikt med hjul och sittdel: 13,1 kg
Mått chassi ihopfälld med hjul: L 72 cm, B 56 cm, H 36 cm
Mått sittvagn ihopfälld med hjul: L 75 cm, B 56 cm, H 53 cm

Färg: röd