Moms: inkl. exkl.
Hem Hem » Barnvagnar » Kronan » Kronan City » Kronan City sittvagn & liggdel, Littlephant black waves

Kronan City sittvagn & liggdel, Littlephant black waves

6990 kr
I lager

Kronan City i specialutgåva med detaljer i mönstret Waves från Littlephant! Även helsvarta suffletter medföljer.
Sittvagn och liggdel ingår - du har allt från barnets födsel upp till 3 år.

Sittvagn:
Kronan City är en liten smidig stadsvagn. Endast 56 cm bred är den lika liten på utsidan som stor på insidan. City har vändbar sittdel och kan kompletteras med en traditionell liggdel eller en dockningsbar mjuklift som enkelt fästs i sittdelen. Cityvagnens chassi är stabilt och försett med fyra 10" lufthjul, de två främre rörliga. De stora hjulen gör färden bekväm och du tar dig lätt fram på alla typer av underlag. De rörliga hjulen går enkelt att låsa när underlaget blir besvärligare.

Sittdelen på Kronan City är lika rymlig som på Kronans andra duovagnar och har steglöst ställbar rygg från sittläge till fullt liggläge. Suffletten är försedd med stor luftningslucka baktill som gör det behagligare för barnet under varma sommardagar, samt extra solkeps att vika fram för extra skugga. Ergonomiskt ställbart handtag gör att City är lika bekväm att köra oavsett om du är lång eller kort. Allt tyg på vagnen är avtagbart och kan tvättas i maskin. Fotsack/vindskydd till sittdelen samt pump till däcken ingår.

Vikt med hjul och sittdel: 13,1 kg
Mått chassi ihopfälld med hjul: L 72 cm, B 56 cm, H 36 cm
Mått sittvagn ihopfälld med hjul: L 75 cm, B 56 cm, H 53 cm

Liggdel:
Kronan Citys liggdel är liten på utsidan och rymlig inuti. Liggdelen har en sufflett med generös solkeps framtill och luftningslucka baktill. Liggdelen har ett sittläge så att barnet får stöd när det börjar vilja sitta upp kortare stunder. På insidan finns praktiska fickor för nappar och andra småprylar. Breda bärhandtag som ger en bra balans om du vill lyfta av den från vagnens chassi. Klickas lätt på vagnens chassi. Allt tyg är avtagbart och tvättbart i maskin.

Mått invändigt längd 74 cm, bredd 34 cm, djup med madrass 20 cm.

Kronans samtliga vagnar är certifierade av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, vilket innebär att de förutom EU-standard även uppfyller hårdare krav på kvalitet och säkerhet.

Färg: svart/Littlephant black waves - specialutgåva!

Du kanske också är intresserad av