Moms: inkl. exkl.
Hem Hem » Baby & barn » Bära » Bärsele » Ergobaby bärsele Adapt, Keith Haring svart

Ergobaby bärsele Adapt, Keith Haring svart

1695 kr
I lager

Ergobaby blåser nytt liv i Keith Harings ikoniska konst med kollektionen Adapt bärsele.

Keiths ikoniska mönster med skuttande figurer gjorde Keith till en av 80-talets mest populära konstnärer. Tragiskt nog dog Keith i aidsrelaterade sjukdomar endast 31 år gammal. Ergobaby har valt att introducera två modeller i två mönster, Pop och Svart.

Ergobaby Adapt är Ergobabys första bärsele utan spädbarnsinlägg från nyfödd. Bärselen erbjuder Ergobabys välkända komfort och ergonomi för barn och förälder och en justerbar, ergonomisk sits som gradvis anpassas till ditt växande barn. Ergobaby Adapt är enkel att använda från nyfödd till litet barn (3,2 kg - 20 kg). Korsbara axelremmar med extra vaddering och midjebälte med stöd för ländryggen ger extra bekvämlighet och komfort för föräldrarna.
- 3 ergonomiska bärpositioner: mage inåtvänd, höft- och ryggposition
- Enkel att använda, inget spädbarnsinlägg behövs till nyfödd
- Ergonomisk skålformad sits som gradvis anpassas till det växande barnet, från nyfödd till småbarnsåldern (3,2-20 kg), där barnet sitter i en ergonomisk M-formad position i varje storleksinställning.
- Lång bärkomfort för föräldrar med jämn viktfördelning mellan höfter och axlar
- Midjebälte med extra stöd för ländryggen och dubbeljustering för enkel åtdragning (66 cm - 140 cm). Kan bäras lågt eller högt i midjan så att både mindre och större bebisar hamnar på pussnivå
- Vik- och vändbart huvud- och nackstöd med vaddering
- Huva för sovstöd och amningsskydd (UPF 50+)
- Adapt är en amningsbar bärsele

Material: 100% premium bomull
Skötsel: maskintvätt
Färg: svart/vit, Keith Haring mönter