Moms: inkl. exkl.
Hem Hem » Barnvagnar » Emmaljunga » Emmaljunga tillbehör » Sittdelar » Emmaljunga Viking sittdel 2018, lounge grey

Emmaljunga Viking sittdel 2018, lounge grey

  • Emmaljunga Viking sittdel 2018, lounge grey Emmaljunga Viking sittdel 2018, lounge grey
2500 kr
I lager

Enligt Emmaljungas policy får denna varan inte skickas, utan måste monteras och kvalitetssäkras av oss. VARAN SÄLJS DÄRFÖR ENDAST I VÅR FYSISKA BUTIK i Ängelholm, SKICKAS EJ. Du kan lägga en beställning här i webshopen och välja alternativet "hämtas i butik".

Emmaljunga Viking sittdel i lounge grey är en stilren sittdel i ett melerat tyg och med frambåge klädd i exklusivt svart leatherette. Sittdelen passar både till chassit Emmaljunga Viking (singelvagn) och chassit Emmaljunga Double Viking 735 (dubbelvagn), komplettera endast med ett Double Viking-chassi när familjen växer!

Sittdelen är vändbar så du väljer själv om barnet ska tittar mot dig eller framåt. Den är ergonomisk och justeras enkelt i tre lägen från upprätt sittande till viloläge. Justerbart fotstöd. För att underlätta när barnet ska i eller ur vagnen går det att vika frambågen åt sidan eller plocka loss den helt. Fodrad sufflett som går att dra långt fram över sittdelen för extra skydd. Fotstödet är reglerbart i flera lägen. Fempunktssele. Extra suffletter i flera olika färger finns att köpa som tillbehör.

Godkänd från 6 månader.

Vikt & mått
Sittdel:
vikt ca 3,3 kg, längd ca 105 cm

Färg
lounge grey
klädsel: gråmelerad
frambåge: svart leaherette