Moms: inkl. exkl.
Hem Hem » Barnvagnar » Emmaljunga » Super Nitro » Emmaljunga Super Nitro sittvagn 2017, outdoor olive

Emmaljunga Super Nitro sittvagn 2017, outdoor olive

6910 kr
I lager

SÄLJS ENDAST I VÅR FYSISKA BUTIK, SKICKAS EJ. Du kan köpa den här i webshopen och välja alternativet "hämta i butik".

Emmaljunga Super Nitro sittvagn är en fantastiskt allround vagn som svänger lätt i staden samtidigt som den klarar tuff terräng och snö med sina stora, rejäla och svängbara framhjul.

Barnvagnen är smal (57 cm) för att lätt komma in i hissar och tunnelbanor. Chassit i lättviktsstål ger låg vikt, komfort, styrka och smidighet och hjulen är starka och kraftiga. Det gör Super Nitro till en vinnare i både storstadsmiljö och för långa offroad promenader i alla väder.

Trots barnvagnens nätta yttermått är sittdelen generös, hela 90 cm lång och 32 cm bred. Här kan ditt barn vila skönt upp till 3-årsåldern. Sittdelen är vändbar, du väljer om barnet tittar mot dig eller framåt. Inbyggt insektsnät och solskydd i suffletten.

Sittdelen är av klassisk modell där du justerar läget på ryggstödet (i 3 lägen) och fotstödet (i 2 lägen) var för sig. Godkänd från 6 månader. Komplettera med Emmaljunga City liggdel Supreme eller Emmaljunga Super Viking liggdel för det nyfödda barnet. Barnvagnen kan användas som Travel System med bilbarnstol (babyskydd) om du köper till en adapter.

Super Nitro i serien Outdoor kommer med svartlackerat aluminiumchassi med stora offroad luftfyllda hjul. Körhandtaget är klätt i brun leatherette.

Vikt & mått
Sittvagn: ca 17 kg - Längd 90 cm
Chassi: ca 11 kg - 88x57x38 cm

Färg
outdoor olive
chassi: svartlackerat
klädsel: olivgrön melerad med detaljer i brun leatherette