Moms: inkl. exkl.
Hem Hem » Barnvagnar » Emmaljunga » Super Nitro » Emmaljunga Super Nitro sittvagn 2018, lounge grey

Emmaljunga Super Nitro sittvagn 2018, lounge grey

  • Emmaljunga Super Nitro sittvagn 2018, lounge grey Emmaljunga Super Nitro sittvagn 2018, lounge grey
7220 kr
Slutsåld

Enligt Emmaljungas policy får denna varan inte skickas, utan måste monteras och kvalitetssäkras av oss. VARAN SÄLJS DÄRFÖR ENDAST I VÅR FYSISKA BUTIK i Ängelholm, SKICKAS EJ. Du kan lägga en beställning här i webshopen och välja alternativet "hämtas i butik".

Emmaljunga Super Nitro sittvagn är en fantastiskt allround vagn som svänger lätt i staden samtidigt som den klarar tuff terräng och snö med sina stora, rejäla och svängbara framhjul.

Barnvagnen är smal (57 cm) för att lätt komma in i hissar och tunnelbanor. Chassit i lättviktsstål ger låg vikt, komfort, styrka och smidighet och hjulen är starka och kraftiga. Det gör Super Nitro till en vinnare i både storstadsmiljö och för långa offroad promenader i alla väder.

Trots barnvagnens nätta yttermått är sittdelen generös, hela 90 cm lång och 32 cm bred. Här kan ditt barn vila skönt upp till 3-årsåldern. Sittdelen är vändbar, du väljer om barnet tittar mot dig eller framåt. Inbyggt insektsnät och solskydd i suffletten.

Sittdelen är av klassisk modell där du justerar läget på ryggstödet (i 3 lägen) och fotstödet (i 2 lägen) var för sig. Godkänd från 6 månader. Komplettera med Emmaljunga City liggdel Supreme eller Emmaljunga Super Viking liggdel för det nyfödda barnet. Barnvagnen kan användas som Travel System med bilbarnstol (babyskydd) om du köper till en adapter.

Super Nitro i serien Lounge kommer med ett cryptonite chassi med stora lufthjul med vit sida. Körhandtaget är klätt i svart leatherette.

Vikt & mått
Sittvagn: ca 17 kg - Längd 90 cm
Chassi: ca 11 kg - 88x57x38 cm

Färg
lounge grey
chassi: aluminium
klädsel: gråmelerad