Moms: inkl. exkl.
Hem Hem » Barnvagnar » Emmaljunga » Double Viking 735 » Emmaljunga Double Viking 735 chassi 2018, lounge

Emmaljunga Double Viking 735 chassi 2018, lounge

  • Emmaljunga Double Viking 735 chassi 2018, lounge Emmaljunga Double Viking 735 chassi 2018, lounge
4180 kr
Slutsåld

Enligt Emmaljungas policy får denna varan inte skickas, utan måste monteras och kvalitetssäkras av oss. VARAN SÄLJS DÄRFÖR ENDAST I VÅR FYSISKA BUTIK i Ängelholm, SKICKAS EJ. Du kan lägga en beställning här i webshopen och välja alternativet "hämtas i butik".

Emmaljunga Double Viking 735 är en syskon- och tvillingvagn med fullt vändbara sitt- och liggdelar och är en av marknadens smalaste dubbelvagnar med sina enbart 73,5 cm i bredd vilket gör den helt överlägsen i trånga passager eller i kommunal trafik. Du bygger ihop din Double Viking 735 helt efter ditt behov: liggdel för bebisen, sittdel från 6 månader och adapter för bilbarnstol/bilbarnstolar. Du kan kombinera de olika delarna i en mängd olika varianter; för syskon och för tvillingar.
Med Emmaljunga Double Viking i varianten Lounge får du ett cryptonite chassi med stora svängbara hjul fram och med körhandtag klätt i svart leatherette. Hjulen är samtliga lufthjul med vita däcksidor.

OBS! För en komplett vagn måste du köpa till valfri/valfria Viking sittdel/sittdelar och/eller Viking liggdel/liggdelar, här ingår endast chassi.

Mått & vikt
Vikt chassi inkl hjul: kg
Mått ihopfälld 77x73,5x40cm

Färg
cryptonite chassi