Moms: inkl. exkl.
Hem Hem » Barnvagnar » Emmaljunga » Double Viking 735 » Emmaljunga Double Viking 735 chassi 2018, lounge

Emmaljunga Double Viking 735 chassi 2018, lounge

  • Emmaljunga Double Viking 735 chassi 2018, lounge Emmaljunga Double Viking 735 chassi 2018, lounge
4180 kr
I lager

Enligt Emmaljungas policy får denna varan inte skickas, utan måste monteras och kvalitetssäkras av oss. VARAN SÄLJS DÄRFÖR ENDAST I VÅR FYSISKA BUTIK i Ängelholm, SKICKAS EJ. Du kan lägga en beställning här i webshopen och välja alternativet "hämtas i butik".

Emmaljunga Double Viking 735 är en syskon- och tvillingvagn med fullt vändbara sitt- och liggdelar och är en av marknadens smalaste dubbelvagnar med sina enbart 73,5 cm i bredd vilket gör den helt överlägsen i trånga passager eller i kommunal trafik. Du bygger ihop din Double Viking 735 helt efter ditt behov: liggdel för bebisen, sittdel från 6 månader och adapter för bilbarnstol/bilbarnstolar. Du kan kombinera de olika delarna i en mängd olika varianter; för syskon och för tvillingar.
Med Emmaljunga Double Viking i varianten Lounge får du ett cryptonite chassi med stora svängbara hjul fram och med körhandtag klätt i svart leatherette. Hjulen är samtliga lufthjul med vita däcksidor.

OBS! För en komplett vagn måste du köpa till valfri/valfria Viking sittdel/sittdelar och/eller Viking liggdel/liggdelar, här ingår endast chassi.

Mått & vikt
Vikt chassi inkl hjul: kg
Mått ihopfälld 77x73,5x40cm

Färg
cryptonite chassi