Moms: inkl. exkl.
Hem Hem » Barnvagnar » Emmaljunga » Edge » Emmaljunga chassi Duo S 2018, competition

Emmaljunga chassi Duo S 2018, competition

  • Emmaljunga chassi Duo S 2018, competition Emmaljunga chassi Duo S 2018, competition
4500 kr
I lager

Enligt Emmaljungas policy får denna varan inte skickas, utan måste monteras och kvalitetssäkras av oss. VARAN SÄLJS DÄRFÖR ENDAST I VÅR FYSISKA BUTIK i Ängelholm, SKICKAS EJ. Du kan lägga en beställning här i webshopen och välja alternativet "hämtas i butik".

Med Emmaljunga chassi Duo S Competition får du ett svartlackerat chassi, stora svängbara hjul fram och med körhandtag klätt i black dots leatherette. Hjulen är samtliga punkteringsfria luftkammarhjul, s.k. ECCO-hjul. De svängbara framhjulen gör det smidigt för dig att ta dig fram i stan men eftersom de är lite större är framkomligheten bra även på de lite mer krävande underlagen.
För en komplett vagn måste du köpa till Edge Duo Combi sitt- o liggdel, Mondial Duo Combi sitt- o liggdel alternativt Mondial de Luxe sitt- o liggdel i valfri färg. Chassi säljs ej separat!

Med Emmaljunga Duo Combi har du allt som behövs från födseln upp till 3-årsåldern, med liggkorg och sittdel som du lätt och säkert byter till när barnet blir större. Med Emmaljungas patenterade fjädring E.A.S.T. kan du på detta chassi anpassa fjädringen efter barnets vikt och körunderlag för bästa komfort. Barnvagnen kan användas som Travel System med bilbarnstol om du köper till en adapter.

Mått & vikt
Vikt chassi inkl hjul: 10,3 kg
Mått ihopfälld 88x56x38cm

Färg
svartlackerat chassi