Moms: inkl. exkl.
Hem Hem » Barnvagnar » Emmaljunga » Edge » Emmaljunga chassi Duo Classic 2018, chrome

Emmaljunga chassi Duo Classic 2018, chrome

3760 kr
I lager

Enligt Emmaljungas policy får denna varan inte skickas, utan måste monteras och kvalitetssäkras av oss. VARAN SÄLJS DÄRFÖR ENDAST I VÅR FYSISKA BUTIK i Ängelholm, SKICKAS EJ. Du kan lägga en beställning här i webshopen och välja alternativet "hämtas i butik".

Med Emmaljunga chassi Duo Classic får du ett cryptonite chassi, stora fasta hjul och med körhandtag klätt i black dots leatherette. Hjulen är samtliga luftfyllda med vit sida. De stora hjulen gör det möjligt för dig att ta dig fram i de mer krävande underlagen, med den lätta vikten är den även perfekt för stadspromenader.
För en komplett vagn måste du köpa till Edge Duo Combi sitt- o liggdel, Mondial Duo Combi sitt- o liggdel alternativt Mondial de Luxe sitt- o liggdel i valfri färg. Chassi säljs ej separat!

Med Emmaljunga Duo Classic har du allt som behövs från födseln upp till 3-årsåldern, med liggkorg och sittdel som du lätt och säkert byter till när barnet blir större. Med Emmaljungas patenterade fjädring E.A.S.T. kan du på detta chassi anpassa fjädringen efter barnets vikt och körunderlag för bästa komfort. Barnvagnen kan användas som Travel System med bilbarnstol om du köper till en adapter.

Mått & vikt
Vikt chassi inkl hjul: 8,5
Mått ihopfälld 96x67x52cm inkl. hjul och sittdel

Färg
cryptonite chassi