Moms: inkl. exkl.
Hem Hem » Barnvagnar » Crescent » Crescent Trike » Crescent Trike EXA duovagn, svart/röd

Crescent Trike EXA duovagn, svart/röd

4495 kr
Slutsåld

Crescent Trike EXA är en kraftfull barnvagn av riktigt hög kvalitet och en av de få trehjulingarna på marknaden med en sittdel som är vändbar så att du kan ha barnet både mot dig och i framåtvänt läge. Trike EXA skiljer sig från den vanliga Trike genom det tuffa sportlackerade chassit och accentfärgen på textilierna (här röd).

Crescent Trike EXA kommer här som en duovagn med sittdel samt liggdel; allt du behöver från barnets födsel fram till ca 3 års ålder.

Den ergonomiska sittdelen justeras enkelt i ryggen och har fullt viloläge i såväl framåt- som bakåtvänt läge. Sufflett som går att ta av tyget på baktill för vädring alternativt öppna mindre vädringslucka i. Rymlig liggdel med praktiskt bärhandtag i toppen av suffletten, vilket ger bra balans när du behöver ta av den från vagnens chassi. Rejäla fötter under liggdelen som gör att du kan ställa den ifrån dig utomhus utan att den blir smutsig undertill. Invändigt foder och madrassöverdrag tvättbart. Tittlucka i suffletten.

Teleskophandtag på vagnen som är justerbart i höjd för att passa allt från korta till riktigt långa personer. Lackerat aluminiumchassi med ovala profiler som ökar bärigheten i materialet. Tre stora lufthjul vilket gör att du tar dig fram överallt med allra bästa komfort. Främre hjulet låsbart. Mycket kompakt ihopfälld.

Tillverkad i oeko-tex UV50+ textilier.
Vikt chassi: 6,1 kg
Vikt komplett: 14kg
Mått uppfälld L81 B60 H98.5
Mått ihopfälld L89.5 B60 H34.5

Färg chassi: svart/rött
Färg textilier: svart med röda detaljer