Moms: inkl. exkl.
Hem Hem » Barnvagnar » Axkid » Axkid Life » Axkid Life sulky, black

Axkid Life sulky, black

2990 kr
I lager

NYHET! Axkid Life är en liten och smidig barnvagn för dig som vill fortsätta att resa och upptäcka världen med ditt barn. Life är lätt att använda och enkel att fälla ihop, går inom måtten för IATA's rekommendationer för handbagage på flyget!

Axkid Life väger endast 6,5 kg och har en axelrem som gör den enkel att bära med sig. Ingårresväska med handtag och frambåge! 

Steglösa rygglägen, som även går att fälla till fullt liggläge (vagnen är utrustad med huvudskydd som skyddar barnet vid fullt liggläge) och en 5-punktssele gör resan för barnet både säker och komfortabel. Bra fjädring på alla 4 hjul som är punkteringsfria och utrustade med en fotbroms som enkelt manövreras och som låser båda bakhjulen.

Klädseln går att ta av för att rengöra och kan tvättas i 30° maskintvätt eller torkas av med vatten och såpa. Handtagsbågen samt bygeln är trendig och modern i svart läder imitation.

Köp till Axkid Life liggdel och vagnen kan användas även för de allra minsta, från 0–6 månader, för att maximera användningen. 

Möjlighet att använda babyskyddet direkt på sulkyn finns med tillbehöret Axkid Life adapter, som är kompatibla med babyskydd som har Maxi-Cosi infästning. Köps separat.

Vikt: 6,5 kg
Mått uppfälld: 100 x 45 x 85 cm
Mått säte och rygg: säte 33 x 21, rygg 45 cm

Färg: svart